Recept: Visballetjes | Kookboek

Visballetjes zijn gemaakt van visfilet en aardappel. Goudbruin gebakken en heerlijk bij de warme maaltijd of op brood.



Ingredienten 

  • 250 gram visfilet
  • 500 gram aardappelen
  • 2 eieren
  • 3 sneetjes brood
  • 1 takje selderij
  • 1/2 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1/2 theelepel witte peper
  • zout
  • olie
Bereiding
-Kook of stoom de visfilet gaar. 
-Schil de aardappelen en snij die als friet. 
-Bak ze gaar en prak die meteen fijn. 
-Snij de ui en knoflook in kleine stukken en bak ze halfgaar. 
-Snij de selderij heel fijn. 
-Week de sneetjes in water en maak die helemaal fijn. 
-Voeg alle ingredienten samen in een grote bak en meng ze goed. 
-Maak balletjes ongeveer even groot als een ei. 
-De balletjes dan wat plat drukken. 
-Verhit voldoende olie en bak de balletjes goudbruin.

Een reactie posten

0 Reacties