Ingredienten
Bereiding
-Smelt de helft van de margarine in een pannetje.
- 1000 gram geraspte cassave
- 250 gram geraspte kokos
- 200 gram bruine suiker
- 1/4 theelepel zout
- 1 eetlepel kaneel
- 100 gram rozijnen
- 30 ml rum
- 3 eieren
- 150 ml melk
- 100 gram margarine
- 1 theelepel amandel essence
- 1 theelepel vanille essence
Bereiding
-Smelt de helft van de margarine in een pannetje.
-Laat de rozijnen gedurende 15-60 minuten in de rum staan.
-Meng de geraspte cassave, kokos, bruine suiker, kaneel en zout door elkaar.
-Meng de gesmolten margarine, eieren, melk en essences tot 1 geheel in een aparte bak.
-Voeg beide bakken al roerend samen.
-Voeg de rozijnen met rum toe.
-Het mengsel in een beboterde blik of schaal doen, met het liefst een dikte tussen de 4 en 7 cm.
-Leg de resterende (vaste) margarine in delen over het mengsel.
-Bak de bojo in een voorverwarmde oven op 180C gedurende 75 tot 90 minuten.
-Helemaal laten afkoelen en serveren.
0 Reacties